Редакция
26 December 2016

Инстаграм дня: dad_beets

Аккаунт @dad_beets ведет отец двоих детей и обладатель награды SAVEUR Blog Awards в номинации «Инстаграм еды» Ник Нивс. Он большой любитель кулинарии: много готовит (всякие бургеры, сэндвичи, суши, закуски, завтраки, буррито, тако и пасту), пишет о еде, рассказывает о составе сфотографированных блюд.
Sundays are for @slapfish… and breakfast burritos stuffed with lobster, french fries, runny eggs, cheddar, smoked chile sauce, and just enough healthy stuff to keep you from falling asleep on the drive home. Chef @andrewgruel is no yolk. ?
Фото опубликовано NICK (@dad_beets)

Листая ленту «папиной свеклы», невозможно не проголодаться – все такое красивое, аппетитное и вкусное на вид. А потом среди всех этих угощений – бац! – и фотографии сыновей Ника, семейные снимки с женой, трогательные или смешные кадры. И подпись вроде этой: «Даже не ожидал, что они так обрадуются, когда узнают, что Санта принесет им погружной блендер и скороварку».

Celebrating our first #TacoTuesday in #PDX [not that we ever need an excuse to eat tacos]. ???
Фото опубликовано NICK (@dad_beets)
I know it looks like synchronized shrimp sunbathing (without their suit bottoms) at a raging Vegas pool party, but this Aguachiles very well might be my favorite dish in all of Los Angeles… and @coniseafood is certainly up there on my favorite restaurants list. As @culinarybrodown so eloquently put it, «sucking jalapeño and lime purée out of a raw shrimp head is a life-changing experience.»
Фото опубликовано NICK (@dad_beets)

Удивительно, но @dad_beets выглядит очень гармоничным проектом. Смотришь и радуешься тому, что хотя бы в виртуальном пространстве сочетание «дети плюс еда» не приводит к разрушительным последствиям типа надкусанных со всех сторон булок, размазанным по всему лицу макарошкам и «я это не буду». Благодать! Аккаунт-антистресс для родителей.

A rare, behind-the-scenes look at the sous chef and I doing work in the kitchen… putting together that almond butter + banana + spicy honey + potato chip sandwich (see previous post for more info and finished sando pic) // Also, excited to announce I’ll be taking over the @hatchery account on Sunday, March 13. Mark your calendars! In the meantime, go browse the @hatchery marketplace and pick up a bunch of artisanal foodstuffs for you and your fam… like the almond butter and spicy honey used in this recipe. [?: @mysequinlife]
Фото опубликовано NICK (@dad_beets)
Kids today have zero patience. Everything needs to happen right here, right now. So, I made this dude sit here like 10 minutes while I pretended to get the perfect shot of these @bluestardonuts… when actually, I nailed it on like the second try. And yes, this was his facial expression for all 10 minutes.
Фото опубликовано NICK (@dad_beets)
Читайте также
Не пропустите самое интересное
Оставьте ваш e-mail, чтобы получать наши новости
Спасибо, мы будем держать вас в курсе